Ens necessitem!

Som l'única entitat sense ànim de lucre dedicada a la defensa del dret a la informació a Catalunya.

Redacció
 
 
 

Catalunya Plural està editat per la Fundació Periodisme Plural. Som l’única entitat sense ànim de lucre dedicada a la defensa del dret a la informació a Catalunya. Publiquem també El Diari de l’Educació, El Diari de la Sanitat, El Diari del Treball i la RevistaXQ, que explica el perquè de les notícies als adolescents.

Fa més de sis anys que, a contracorrent, posem l’accent en aquells temes que més afecten les persones: el dret universal a l’educació i a la sanitat, a un treball i un habitatge digne, a la igualtat de gènere, a un medi ambient sostenible, a l’acollida dels refugiats i immigrants… I també el dret a la pluralitat i el diàleg en moments de conflicte polític com el que vivim.

Fes-te’n mecenes

Servim a les comunitats que estan en primera línia en la defensa dels drets bàsics, de les conquestes socials que estan en perill. Però també us necessitem a vosaltres per seguir fent un periodisme independent, lliure i compromès. Per això demanem el vostre mecenatge. Perquè Catalunya Plural, El Diari de l’Educació, El Diari de la Sanitat, El Diari del Treball i la RevistaXQ puguin seguir navegant a contracorrent.

La vostra ajuda té retorn…

…perquè fareu possible la publicació dels diaris de la Fundació Periodisme Plural i perquè, atès que som una fundació declarada d’interès públic, les persones que hi participeu teniu la possibilitat de desgravar fins a un 75% de la vostra aportació. Per exemple, una aportació de 150 euros (que es repeteixi en tres exercicis) representa per a vosaltres, en realitat, un cost anual de 37,5 euros (tres euros al mes). En aquesta taula podeu veure les diferents opcions que teniu. Per a la fundació és una ajuda molt important, mentre que per al mecenes pot representar un esforç raonable.

Com fer la donació

Tan aviat com realitzeu la donació, rebreu un certificat per poder desgravar-la en el proper exercici fiscal.

Feu constar en la donació una adreça electrònica perquè ens puguem posar en contacte amb vosaltres. Podeu ingressar la vostra donació (indicant el vostre nom, DNI i una adreça electrònica) a aquests comptes corrents:

TRIODOS BANCA ÈTICA: ES43 1491 0001 2721 8787 3225
CAIXABANK: ES65 2100 1057 6002 0013 5709

Una altra opció és que us poseu en contacte amb nosaltres perquè puguem carregar
l’import en el vostre compte corrent. En aquest cas, ens heu de donar les següents dades: nom, DNI, adreça electrònica i número de compte.

El correu de contacte és fundació@periodismeplural.cat
Si teniu cap dubte, podeu trucar al tel. 932479350 (Maite Oró)

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*