El fotoperiodista Jordi Borràs, agredit al centre de Barcelona

El fotoperiodista Jordi Borràs ha estat víctima d'una agressió aquest dilluns al vespre al centre de Barcelona. Un home l'hauria agredit mentre cridava 'Viva España' i 'Viva Franco'. Borràs té el nas trencat i policontusions per l'agressió que ha patit

Redacció
 
 
 
Jordi Borràs, després de l'agressió | Q.S. (El Món)

Jordi Borràs, després de l'agressió | Q.S. (El Món)

El fotoperiodista Jordi Borràs ha estat víctima d’una agressió aquest dilluns a les vuit del vespre per part d’un home al centre de Barcelona. Segons ha avançat El Món –mitjà en el qual treballa el fotoperiodista– un home d’uns quaranta anys hauria identificat a Borràs i se li ha acostat a crits de “Viva España” i “Viva Franco”, proferint-li diversos cops que li han deixat ferides a la cara. L’home s’hauria identificat com a Policia Nacional ensenyant una placa.

Borràs sortia de cobrir l’acte celebrat a l’Ateneu Barcelonès de presentació del nou moviment polític de Carles Puigdemont, Crida Nacional per la República. El fotoperiodista, que té el nas trencat i diverses contusions, ha estat atès pels serveis mèdics. Els Mossos d’Esquadra busquen a l’agressor amb les fotografies i vídeos dels testimonis que han presenciat l’agressió. Segons El Món, l’agressor anava armat amb una navalla que li ha caigut mentre fugia.

Diversos periodistes i personalitats del món polític com Quim Torra, Carles Puigdemont, Ada Colau o Roger Torrent han mostrat el seu suport al fotoperiodista i han condemnat l’agressió. Jordi Borràs és conegut per investigar grups d’extrema dreta i per les fotografies del procés sobiranista.

Deixa un comentari

No publicarem la teva adreça de correu.


*